Idees per sopar

Un altre dia, un altre plat de pasta, vaig fer el meu favorit absolut “kicking farfalle past…

Un altre dia, un altre plat de pasta, vaig fer el meu favorit absolut “kicking farfalle pasta” que vaig publicar fa uns three mesos però amb un gir avui. Vaig afegir xoriço i Guanciale en comptes de pancetta i, per descomptat, vaig mantenir la salsitxa perquè és increïble. A continuació, substitueixo la mozzarella per una presa monetaria. La salsa és tan fàcil de fer que sens dubte li donaria un remolí. Elements Botifarra picant Mattessons Guanciale Xoriço 2 cebes tendents 1 ceba petita Mig tub de puré de Tom 1 culleradeta de pasta d’all Una olla de nata Cullerareta plena de mantega Bon pessic Sal i pebre 1 culleradeta d’orenga 1 culleradeta de julivert 1 culleradeta de flocs de bitxo 1 pebre vermell picant 1 pebre vermell 1 culleradeta de líquid Maggie half of tassa de jack monetari 1/four de parmesà i més per guarnir 1 culleradeta de pasta Farfalle de cibulet La publicació authentic està flotant en algun lloc de la meva graella 😉🥰

Related Articles

Back to top button