Idees per sopar

Sticky Chicken and Peppered Chips D’acord, així que fa temps que no vaig publicar un ac…

🥡Sticky Rooster and Peppered Chips 🥡 D’acord, així que fa temps que no vaig publicar una foto de menjar actual 🤦🏽‍♀️🤣 Aquesta nit és l’hora per a mi Nit de ioga 🧘‍♀️ on em concentro en mi i en el meu nadó en creixement. m’encanta! Abans d’anar-hi tendim a menjar una mica abans i tots junts 🍴 Per enganxar el pollastre: ▶️Barrejar els trossos de pollastre tallats a daus en un bol amb farina de blat de moro ▶️ Fregir a foc i deixar de banda quan estigui cuit ▶️ A la mateixa paella tallar els pebrots i la ceba tendra. i afegiu-hi la mel, la salsa de soja, la melmelada de bitxo i un raig de vinagre d’arròs ▶️Aquest és el vostre pollastre STICKY per a les vostres XIPTES:🍟 ▶️Piqueu les patates blanques a patates fregides i poseu-les al forn amb pebre i pebre vermell i una mica d’oli vegetal UNA DIVERTIDA MITJANA DE SETMANA PERÒ UNA SABROSSA 🍴

Related Articles

Back to top button