Idees per sopar

Sopar al Francescana at és una experiència que va implicar tots els meus sentits i…

Sopar a la Francescana de casamarialuigia és una experiència que també va implicar tots els meus sentits i emocions. Cada plat del dinar de nou plats té una història que neix de l’experiència private del xef que ha utilitzat com a inspiració. Em van crear una versió vegetariana especial de cada plat. A diferència d’altres eating places amb estrella Michelin, he sopat al Francescana a casamarialuigia ofereix una experiència interactiva. El mestre massimobottura, jessrosval expliquen minuciosament la història que hello ha darrere de cada plat que afegeix el gaudi. És molt inspirador i humil al mateix temps veure el mestre massimobottura a la feina, però vaig sortir sentint que el xef massimobottura és molt més que un xef consumat al capdavant del seu joc. És un artista i també un filòsof. Encara estic tan aclaparat d’alegria i il·lusió quan penso en la meva vetllada màgica a la Francescana a casamarialuigia . Molt agraïts i afortunats d’haver sopat a la Francescana casamarialuigi💕💕🙏 casamarialuigia

Related Articles

Back to top button