Idees per sopar

•Porc, verdures de cúrcuma i alvocat• El sopar d’ahir que vaig penjar a la meva botiga

•Porc, verdures de cúrcuma i alvocat• El sopar d’ahir que vaig penjar a la meva història! Estava fora d’aquest món deliciós!! Em va encantar i per això volia compartir-ho tot amb vosaltres! Detalls del bol: Costella de llom de porc marinada amb sal, pebre, oli d’oliva, orenga i suc de llimona. Primer en un pla, després col·loqueu-lo en un forn a 200 °C (400 °F) durant uns 10 a 15 minuts. Coliflor i bolets marinats amb cúrcuma, sal d’all, pebre, oli d’oliva i pebre vermell. Col·loqueu a una safata de forn amb la carn de porc fent el mateix temps. half of formatge de cabra d’alvocat

Related Articles

One Comment

  1. Wow I love your feed! Your account is stunning🤩everything looks so so so amazing and tasty! I was hoping we could support each other🙌🏼

Back to top button