Idees per sopar

Pasta de gambes, xoriço i safrà a l’espanyol, així que sé que tinc literal…

🇪🇸 Pasta de gambes, xoriço i safrà a l’espanyol 🇪🇸 D’acord, així que sé que literalment no he publicat cap foto de menjar durant setmanes 🤷🏽‍♀️🤣, però la veritat és que tinc un CBA adequat pensant en els elements per comprar i què cuinar des que vaig He estat embarassada 🙃 Vam cedir a la temptació de goustocooking i sincerament vaig pensar que una vegada que arribés al preu complete no em molestaria (aproximadament 8 £ per menjar). Els plats de pollastre (carn) i peix tenen una bona relació qualitat-preu, crec que personalment, però els plats de verdures al mateix preu no són rendibles. Un cop afegiu una proteïna costa uns 4 £, aviat arribarà a 8 £. Per a un equilibri acquainted ocupat en la vida laboral, ens està funcionant en aquests moments. Vaig utilitzar el codi del meu amic per obtenir Four setmanes de preu reduït, així que si us ve de gust provar-lo, el meu codi és: ADAM43086627 🍴Si l’utilitzeu, fins i tot rebo crèdit al meu compte per a una caixa. Si recomaneu els vostres propis amics i us ajudeu mútuament, tots acabeu amb crèdit, així que és un bon incentiu. De totes maneres, vaig pensar que publicaria els nostres àpats aquesta setmana per si algú necessitava una correcció de publicació de FOODIE 🤤 🤷🏽‍♀️🍽

Related Articles

Back to top button