Idees per sopar

Naughty French Toast _ 50 ml de llet sense lactosa (no en tenia, així que vaig fer servir nata…

Naughty French Toast _ 50 ml de llet sense lactosa (no en tenia, així que vaig fer servir nata i vaig afegir 30 ml d’aigua per diluir-la) 2 ous, batuts 1 culleradeta d’extracte de vainilla 3 llesques de pa de massa fina Granet de mantega (o oli de coco) ) Toppings; cansalada, fruita o el que vulgueu _ 1) Bateu els ous i afegiu-hi la llet i l’extracte de vainilla 2) Remullar el pa a la barreja 3) Escorreu l’excés de barreja del pa 4) Escalfeu la mantega (o l’oli) la paella i fregiu el pa fins que estigui daurat. 5) Serviu-lo amb els ingredients que escolliu. _ Súper fàcil i súper boníssima delicia de diumenge!! Vaig prendre la meva amb una tassa de cafè i estava al cel! Gaudeix! _

Related Articles

5 Comments

Back to top button