Idees per sopar

Nachos carregats Em vaig sentir com si fos un menjar per emportar entremaliat ahir a la nit sense el gra…

🌮Nachos carregats 🌮 Em va semblar un menjar per emportar entremali ahir a la nit sense la pressa bruta de sucre i sal 🤤 👌🏼 Vam aconseguir fer la picada salada en 15 minuts i després la vam posar al forn per fondre tot el formatge mentre ens vam banyar i dormir per als nadons. Podeu utilitzar la picada de gall dindi per a això, però jo he fet servir la picada vegetal gardengourmetuk que vaig agafar per 3 £ a Tesco 👌🏼 molt més saborosa que la Quorn. Fregit en una paella amb 1 ceba marró i després afegir 1 culleradeta cadascuna de: canella, pebre vermell fumat, orenga, salsa de soja, mel. Un cop daurada hello vaig afegir uns 300-400gr de Passata i una llauna de Mongetes perquè quedés sucós 💁🏽‍♀️ En una safata de forn preescalfada vaig buidar un paquet de 200g de truites salades, hello vaig carregar la picada per sobre i un grapat generós de formatge. Cuina a 180 graus durant 15-20 minuts. Servit amb guacamole i coriandre fresc 🌿 Súper fàcil i em va semblar una delícia!

Related Articles

One Comment

Back to top button