Idees per sopar

Fill meu M’has parlat aquesta tarda alguna cosa sobre el que esperaves trobar…

Fill meu M’has parlat aquesta tarda alguna cosa sobre el que esperaves trobar Vaig somriure i vaig dir: “Ah, això està bé”, però el rentat estava pensat en mi M’has parlat aquesta tarda alguna cosa sobre tot el que t’agradaria provar Vaig somriure i va dir: “Oh, està bé”, però el sopar estava pensat. Em vas parlar a l’hora del sopar d’alguna cosa que havia deixat enrere Vaig somriure i vaig dir: “Això és meravellós”, però els plats estaven al cap. Vas dir quant t’estimava. Quan tancava el teu dormitori a cegues, vaig dir: ‘També t’estimo fill meu’, però el demà estava en la meva ment I mentre estava estirat dins del meu llit aquesta nit amb el so d’un somni tranquil, vaig sentir un crit plorant dins del meu cor, un tranquil i suau. plorant perquè les paraules estaven sonant a la meva ment com si fossin gravades en una cinta i finalment vaig sentir la teva veu nen i desitjava que estiguessis despert Una llàgrima silenciosa se’m va escapar dels ulls perquè volia que sapigues que sincerament havia escoltat totes les teves paraules que la meva atenció no em va mostrar, veus, de vegades em quedo tan atrapat en allò que és vital en el meu dia i potser no mostro el meravellós que ets per a mi, en tots els sentits I de vegades estic tan ocupat i de vegades no puc veure el bellesa de l’experiència pel que m’estàs dient, doncs, et dic aquestes paraules, fill meu, amb molt d’amor, alegria i orgull que, independentment de com sembli, sempre estic al teu costat No és només en la teva victòria… No és només quan has provat És amor en cada second perquè ets el meu fill. A càrrec de Melody Keogh. Il·lustració de l’increïble O Trocatintas

Related Articles

Back to top button