Idees per sopar

•Farina de civada al forn• Em vaig saltar a la tendència de la civada al forn!! És increïble. És rea

•Farina de civada al forn• Em vaig saltar a la tendència de la civada al forn!! És increïble. Realment té gust de pastís per esmorzar!! Components: half tassa de civada 1 cullerada de Pb suau 1 cullerada de xarop d’auró Pessic de sal 1/four tassa de llet a escollir 1 plàtan madur petit 1 ou 1/four culleradeta de llevat en pols Preescalfeu el forn a 180 °C (350 °F). Barregeu tots els substances en una batedora fins que quedi suau. Ruixeu un plat amb esprai antiadherent. Transferiu la massa a la safata per coure. Si voleu, podeu posar-hi xips de xocolata o baies congelades abans de posar-les al forn (jo vaig utilitzar gerds congelats i xips de xocolata). Coure al forn de 15 a 20 minuts. Damunt amb el que vulguis i gaudeix!! Cobertura: iogurt de vainilla Mantega de cacauet i xarop d’auró al microones durant 30 segons per crear una substància semblant a la massa.

Related Articles

Back to top button