Idees per sopar

Els sopars de diumenge No m’agrada res millor que asseure’m i menjar…

🍽Sopars de diumenge 🍽 No m’agrada absolutament res millor que asseure’s i menjar junts, sobretot veure com el meu nadó menja aliments nutritius 🥰 és realment reconfortant! No acostumem a fer el sopar de diumenge “tradicional”, sinó qualsevol cosa que signifiqui que puguem interactuar i servir el nostre menjar que m’encanta! Els wraps són una bona manera d’implicar els nadons a l’hora del sopar. M’encanta com ho poden combinar i tastar i divertir-se! Tenint una mica de ressaca avui vaig cuinar, però això va funcionar molt bé! Ahir vaig trobar aquests nous kits d’embolcall de mezeast.uk a tescofood i després em vaig adonar que no teníem pollastre, així que vam fer servir nuggets de quorn_uk i va ser bastant èpic!! 🥗 Servit amb una amanida de col rizada, tomàquet, ceba vermella, rucola i llima 🥫Les salses incloses en aquest equipment eren magrana i tahini 🍚 Arròs salat amb pollastre amb ceba tendra period l’acompanyament (bon vell oncle Ben) Quin sopar de diumenge tens avui? Mare deslletada 💚

Related Articles

Back to top button