Idees per sopar

Desi masala Arancini balls El meu khichari sobrant es canvia d’imatge! Aquests delicats…

Desi masala Arancini balls El meu khichari sobrant es canvia d’imatge! Aquestes boles delicadament especiades es poden menjar soles o amb una salsa per a immersió. Arancini és un plat authentic sicilià, boles d’arròs Arborio farcides que es cobreixen amb pa ratllat i es fregeixen. Els meus Arancini desi masala són una mica diferents perquè tenen mongetes mung, arròs integral khichari picant, daus de mozzarella amb sabor a safrà, herbes fresques i nous. Recoberts amb Pankobreadcrumbs i fregits a la fregidora fins que quedin cruixents per fora, es poden servir amb salsa marinara de raoshomemade. Estic molt satisfet amb la nova marca de safrà que vaig utilitzar per primera vegada en aquesta recepta. Ho compartiré aviat.

Related Articles

Back to top button