Idees per sopar

Curry de mango i naan casolà Va ser tan bo arribar a casa amb els meus fills, i em vaig adonar…

🇮🇳 🥭 Curry de mango i naan casolà Va ser tan bo arribar a casa amb els meus fills, i tenia moltes ganes de fer-nos un te deliciós que no em tingués enganxat a la cuina. Vaig agafar passagefoods Mango Curry al supermercat la setmana passada i segur que estava deliciós! ✔️ 2 pits de pollastre de corral ✔️ 2 cebes blanques grans ✔️ Oli de colza o vegetal ✔️ Arròs de coco (jo faig servir tildarice) ✔️ 1 sobre de curri de mango passagefoods 🍴 Talleu les cebes petites i assegureu-vos que sempre hello hagi prou oli a la paella les cebes no cremen ❗️Això és vital. Cuini a foc mitjà durant 10-15 minuts fins que estigui ben suau! 🍴 Afegiu el pollastre tallat a daus i el sobre de curri, pugeu el foc perquè faci bombolles i deixeu-ho coure a foc lent fins que el pollastre estigui cuit 🍴 Serviu-ho amb arròs de coco Així és gent 🐰 Weaning Mum 💚

Related Articles

Back to top button