Idees per sopar

Coneix la robot xef Julia La meva família em diu la reina dels aparells de cuina perquè estic…

Coneix la xef robotic Julia. La meva família em diu la reina dels aparells de cuina perquè m’encanta provar nous aparells de cuina. Així que em va emocionar quan em van convidar a la prova alfa Julia, un nou robotic de cuina. La Júlia cuina els àpats amb uns quants botons. Els cuiners casolans només han d’escollir una recepta, carregar les verdures, les proteïnes i els cereals escollits i prémer l’inici. Julia s’encarrega de remenar, cuinar i afegir substances, assegurant-se així que cada recepta es cuina de manera coherent. Cada recepta triga al bot uns 30-60 minuts a preparar-se. Així és com funciona: 1️⃣ Utilitzeu la pantalla tàctil per triar una recepta 2️⃣ Carregueu els substances als recipients especificats 3️⃣ Premeu inici 4️⃣ 30-60 minuts després, el vostre plat “d’una olla” està preparat. per mi? Estigueu atents. Actualment, Julia està disponible per a proves alfa. Utilitzeu aquest enllaç per registrar-vos a la seva llista d’espera i obtenir accés anticipat. https://vrlps.co/MQti63X/cp T’agradaria provar la Júlia a la teva cuina? Juliarobot

Related Articles

Back to top button