Idees per sopar

Bon dilluns amics! Aquí teniu una idea de dinar ràpid que vaig fer en menys de 10 minuts!…

Bon dilluns amics! Aquí teniu una concept de dinar ràpid que vaig fer en menys de 10 minuts! 🙌🏼 Amb l’ajuda dels paquets d’arròs integral ecològic congelat de traderjoes pots fer-ho en molt poc temps. M’encanta utilitzar talls curts com aquest durant la setmana perquè pugui ajuntar bols com aquest en qüestió de minuts. Hack fàcil i saludable! També tenen arròs de quinoa i gessamí. Vaig aromatitzar l’arròs amb vinagre d’arròs, aminoàcids de coco i ponzu i va ser deliciós. No dubteu a utilitzar qualsevol gra cuit que preferiu, i qualsevol proteïna que tingueu a mà, com el salmó, el tofu, el pollastre, and many others. Així de fàcil i versàtil i us farà un dinar saludable i ample! Com vaig fer el meu👇🏼 1 ou de vitalfarms suau Poques mans plenes de verdures mixtes organicgirl half of alvocat tallat a daus half of C d’arròs integral tirat amb uns quants rajolís d’aminoàcids de coco, ponzu, pebre negre i vinagre de vi d’arròs. Munteu-ho tot en un bol i poseu-ho a sobre amb furikake i gaudiu-ne!

Related Articles

Back to top button