Idees per sopar

🆃🅷🅽🅺 🆈🆄 Vaja! Quin any ha estat aquest! Vaig començar aquest blog de menjar al març i…

🆃🅷🅰🅽🅺 🆈🅾🆄 Vaja! Quin any ha estat aquest! Vaig començar aquest bloc de menjar al març i mai m’esperava el que estava a punt de passar! Només voldria dir-vos moltes GRÀCIES a tots! La comunitat gastronòmica és absolutament fantàstica, és tan meravellós conèixer gent tan semblant i solidaria! Tothom està molt disposat a compartir consells i ajudar els altres, cosa que sincerament és tan emocionant. Sento que he fet amics de veritat durant aquests 9 mesos i estic molt agraït a tots vosaltres! Els meus desitjos per al 2022 són millorar les meves habilitats culinàries, seguir emetent els millors llocs gastronòmics dels Cotswolds (i més llocs de Londres!!) i espero que conegueu alguns de vosaltres en més esdeveniments!! Feliç any nou, molts meravellosos, espero que el 2022 sigui el vostre millor any 💗

Related Articles

Back to top button