Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•‹๐•™๐•– ๐•Š๐•ฆ๐•Ÿ ๐•€๐•Ÿ๐•Ÿ Ahir vaig conรจixer un dels meus amics a Hook Norton per visitar…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•‹๐•™๐•– ๐•Š๐•ฆ๐•Ÿ ๐•€๐•Ÿ๐•Ÿ Ahir vaig conรจixer un dels meus amics a Hook Norton per visitar el mercat de Nadal de la cerveseria! ๐ŸŽ„ Tambรฉ vam decidir dinar una mica i vam visitar el thesunathooknorton. Vaig triar el Pollastre Fregit Supreme, Purรฉ d’all rostit, Verds i bolets, Jus. Nomรฉs anava a prendre una sopa, perรฒ quan vaig veure algรบ a la taula darrere meu demanar-ho, em va semblar tan fantร stic que ho havia de fer!! Tenia un gust tan fantร stic com semblava! Tots dos vam quedar molt impressionats amb aquest pub! Si sou per la zona, segur que ho haurรญeu de fer una ullada! ๐—ฅ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด: Gust: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Relaciรณ qualitat-preu: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Estรจtica: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Servei: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Related Articles

15 Comments

  1. Ooooooffftttt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  2. Gorgeous dish do many nice pubs in your area

  3. This looks so good!! That roast looks amazing๐Ÿ˜ the soup looks so good too, was it a pea soup?

  4. Wow girl!!! This looks sooooo flavorful!!!! Loving all the options ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Back to top button