Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•‹๐•™๐•– โ„๐• ๐•ช๐•’๐• ๐”ผ๐•ฉ๐•”๐•™๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•– Per al meu aniversari hem anat a sopar i aquest any…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•‹๐•™๐•– โ„๐• ๐•ช๐•’๐• ๐”ผ๐•ฉ๐•”๐•™๐•’๐•Ÿ๐•˜๐•– Per al meu aniversari va ser un sopar excepcional aquest any a xforthon! Aquesta va ser una sorpresa pel meu aniversari, aixรญ que nomรฉs us podeu imaginar com em va sorprendre quan vam entrar! Per comenรงar, vaig tenir el “Ou escocรจs tradicional” que va ser inventat per Fortnum & Mason el 1738! L’ou escocรจs es va servir amb piccalilli (jajaja que jo l’estava anomenant Piccadilly tota la nit per error ๐Ÿ˜๐Ÿคฃ). L’ou escocรจs period INCREรBLE! Sens dubte tornarem a demanar-ho si (quan) tornem! Per al meu principal vaig triar els espaguetis de llagosta amb bitxo i alfร brega. Aixรฒ period bastant automobile, perรฒ period un ร pat de plaer i la llagosta sempre รฉs bastant cara! Tots dos vam tenir aixรฒ com a principal i als dos ens va encantar!! Com podeu veure a la imatge hello havia una quantitat molt generosa de llagosta! Tots els sabors eren tan delicats i funcionaven perfectament junts! Per al meu pudding, malauradament no recordo el nom i no trobo el menรบ de postres enlloc, perรฒ sigui quin sigui el nom, period FANTร€STIC! El pudding de tast mรฉs luxรณs que he tastat mai! 100% tornarรฉ a demanar aquest budรญn misteriรณs!! En basic, va ser una vetllada fantร stica i em vaig sentir completament mimada! Si busqueu un lloc a Londres per a un ร pat especial en un entorn lleugerament diferent, aixรฒ รฉs perfecte! ๐—ฅ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด: Gust: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Relaciรณ qualitat-preu: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Estรจtica: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Servei: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Related Articles

Back to top button