Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•†๐•๐•š๐•ก๐•™๐•’๐•Ÿ๐•ฅ’๐•ค ๐”น๐•’๐•œ๐•–๐•ฃ๐•ช Quan vaig veure que ara tenia una parada a…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐•†๐•๐•š๐•ก๐•™๐•’๐•Ÿ๐•ฅ’๐•ค ๐”น๐•’๐•œ๐•–๐•ฃ๐•ช Quan vaig veure que yoliphant s’havia aturat bastant a bicevillar! Els bunyols estan acabats de preparar, el vostre bunyol s’enrotlla amb el sucre que escolliu i s’omple amb el vostre farcit escollit simply davant vostre, realment no podeu obtenir-ne molt mรฉs fresc! M’esperava coses bones i aquests bunyols no m’han decebut!! Jo vaig triar el bunyol de Nutella amb sucre de canyella i l’ร€lex va triar el bunyol de melmelada de gerds i fruita de la passiรณ amb sucre de canyella, tots dos van ser un somni! El bunyol en si period perfectament suau i deliciรณs i el farcit es desprenia amb cada tros que vas prendre, sens dubte el bunyol mรฉs luxรณs que he tastat mai! Parlem del preu, cada donut รฉs de 3,75 ยฃ. Per ser sincer, trobo que aixรฒ รฉs exorbitant per a un sol bunyol i realment no puc creure que hagi pagat tant! El preu es justifica pel bon gust que tenia? No estic segur! Realment va ser el millor bunyol que he tastat mai, potser no estic acostumat als preus de Londres?! Quรจ penses? Pagarรญeu tant per un bunyol? ๐—ฅ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด: Gust: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Relaciรณ qualitat-preu: โญ๏ธโญ๏ธ Estรจtica: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Servei: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Related Articles

Back to top button