Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐”พ๐•  โ„™๐•ฆ๐•—๐•— Hi ha alguna cosa millor que la taula de formatges de Nadal?? crรฉixer…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐”พ๐•  โ„™๐•ฆ๐•—๐•— Hello ha alguna cosa millor que la taula de formatges de Nadal?? Fer crรฉixer la taula de formatges sempre va ser el punt culminant del dia de Nadal, per ser sincers, sempre vam tenir taules de formatges abans i desprรฉs de Nadal, som una famรญlia d’amants del formatge!! El cap de setmana vaig fer una visita a westfieldlondon i gopuff_uk em van fer lliurar els queviures simply fora del centre comercial a punt per quan haguรฉs acabat de comprar! Vaig triar els meus queviures abans d’aquell dia, a l’รบltima botiga que vaig visitar vaig fer la comanda i quan estava esperant fora havien arribat, que fantร stic! (AD/REGALAT). Si voleu provar gopuff_uk, podeu utilitzar el codi FAN50 amb un 50% de descompte fins al 12 de desembre!!!!!! En primer lloc, estic molt impressionat amb la rapidesa d’aquest lliurament! Al mig de Londres van aconseguir portar-me tots els articles en 20 minuts!! A mรฉs, la seva selecciรณ รฉs absolutament fantร stica! No nomรฉs vaig aconseguir recollir tot el que necessitava per a la taula de formatges perfecta, sinรณ que tambรฉ vaig recollir les meves patates frites de tรฒfona patatasfritastorres preferides i… potser recordeu que em queixava que no vam aconseguir recollir un calendari d’introduction? Bรฉ… gopuff va salvar el dia! Entregant-nos dos calendaris d’introduction de tonyschocoloney! No et perdis el 50% de descompte!! ๐Ÿ™‚ ๐—ฅ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด: Servei: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Related Articles

15 Comments

  1. Oh my gosh the spread! Thereโ€™s seriously nothing better than this! I would give anything anything to have some thing like this right now! Wow wow wow

  2. That really is a cheeseboard of dreams ๐Ÿ˜

  3. We got to try okra fries through the app and it was a first. Truffle ones? Yummm

  4. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ this is the spread of dreams!! What a genius way to do groceries

  5. This looks amazing and I am very jealous you got that advent calendar! ๐Ÿคฉ

Back to top button