Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐”พ๐• ๐• ๐•œ๐•š๐•– ๐”ป๐• ๐•ฆ๐•˜๐•™ Quan em va enviar un missatge preguntant-me si m’agradaria provar alguns dels…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ†…๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐”พ๐• ๐• ๐•œ๐•š๐•– ๐”ป๐• ๐•ฆ๐•˜๐•™ Quan gookiedough em va enviar un missatge preguntant-me si m’agradaria provar algunes de les seves galetes a la meva massa en silenci. Haha, tinc molt de dolรง, aixรญ que la massa de galetes รฉs al meu carrer! (DOLTAT). Podeu menjar la massa de galetes crua o utilitzar-la al forn! Tenia un sabor cru increรฏble, perรฒ volia posar-lo a prova en un forn! Vaig decidir utilitzar una recepta de janespatisserie per als seus ‘Slutty Brownies’ o brookies Oreo, el que prefereixis! Un brownie de putada tรฉ una capa de galetes delicioses, una capa d’Oreos i, per acabar, una capa de Brownie enganxosa… el cel! Abans de menjar-los, poseu-los al microones durant 20 segons i agraรฏu-me mรฉs tard! Increรฏble! Em van enviar four sabors de massa de galetes: ๐Ÿช Pastissos Funfetti ๐Ÿช Xip de xocolata enganxรณs ๐Ÿช Purple velvet ๐Ÿช Fudge de xocolata triple Estaven tots deliciosos, perรฒ el clร ssic xip de xocolata enganxรณs period sens dubte el meu preferit! Tambรฉ intentarรฉ afegir cada sabor a un gelat senzill, ja que crec que serร  increรฏble! ๐Ÿคค Si voleu provar la massa de gookie, podeu utilitzar el meu codi WHATKERRYEATS10 amb un 10% de descompte! ๐Ÿช ๐—ฅ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด: Gust: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Estรจtica: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ Servei: โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ

Related Articles

15 Comments

  1. YUUUUUMMM!! These look soooo nice!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  2. Jesus!! Thats pretty awesome โค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Back to top button