Idees per sopar

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…΄ π•Šπ•₯π•šπ•”π•œπ•ͺ π•‹π•–π•£π•šπ•ͺπ•’π•œπ•š 𝕄𝕖𝕒𝕔𝕖𝕒𝕖𝕒𝕝𝕒 π•£π•ž ‘β„‚π•™π•šπ•”π•œπ•–π•Ÿ’ amb qui m’he unit per prendre…

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…ΏπŸ…΄ π•Šπ•₯π•šπ•”π•œπ•ͺ π•‹π•–π•£π•šπ•ͺπ•’π•œπ•š 𝕄𝕖𝕖𝕖𝕖𝕔𝕖π•ͺ π•’π•£π•ž ‘β„‚π•™π•šπ•”π•œπ•–π•Ÿ’ M’he unit amb meatlessfarm per participar en la seva campanya ‘Eat change’ per al sopar! Amablement, em van regalar els seus nous pits de pollastre, unes salses i em van desafiar a fer un Γ pat amb un tub d’esbarret! No us podeu equivocar amb el pollastre teriyaki enganxΓ³s, aixΓ­ que aixΓ² Γ©s el que vaig buscar πŸ˜‹ (REGALAT). Vaig ser vegetariΓ  durant gairebΓ© 10 anys, aixΓ­ que he provat la meva bona half d’aliments a base de plantes, i aquests pits de pollastre de meatlessfarm sΓ³n definitivament allΓ  amb alguns dels millors que he provat! Combinat amb la deliciosa salsa teriyaki enganxosa, aquΓ­ teniu un autΓ¨ntic rival contra l’oferta actual! Vaig servir aquest plat amb una mica d’arrΓ²s enganxΓ³s i brΓ²quil de tija bullida sofregit breument amb salsa de soja, deeeeeelicious! πŸ˜‹ π—˜π—»π—·π—Όπ˜†! ValoraciΓ³: 8/10

Related Articles

Back to top button