Idees per sopar

🆁🅴🅲🅸🅴 𝕊𝕠𝕦𝕣𝕕𝕠𝕦𝕘𝕙 Aquí està!! El meu primer pa de massa mare, estic molt content de…

🆁🅴🅲🅸🅿🅴 𝕊𝕠𝕦𝕣𝕕𝕠𝕦𝕘𝕙 Aquí està!! El meu primer pa de massa mare 😍 Estic molt content material de com ha quedat! He passat l’última setmana cuidant amb diligència el meu entrant i ha donat els seus fruits! He d’agrair a sourco_uk per haver-me enviat molt amablement el seu paquet inicial (DONAT/AD). Això seria un gran regal de Nadal per al xef o forner de la vostra vida! sourco_uk té guies pas a pas als seus llocs internet i també vídeos de YouTube pas a pas, vaig utilitzar aquests últims i els vaig trobar increïblement fàcils de seguir! No hello havia manera de deixar això durant una hora per refredar-se! El vaig tallar al cap d’uns 5 minuts i hello vaig repartir una mica de la mantega de tòfona negra absolutament CESTIAL daylesfordfarm! Vaig filmar el procés, així que també ho compartiré amb vosaltres aviat! 😊😋

Related Articles

15 Comments

  1. 𝗦𝗧𝗘𝗩𝗘 𝗪𝗔𝗥𝗪𝗜𝗖𝗞 | 𝙵𝙾𝙾𝙳 𝚂𝚃𝚈𝙻𝙸𝙽𝙶 says:

    Im impressed! That looks perfect 🤩

Back to top button