Idees per sopar

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…΄ π•Šπ•žπ• π•œπ•–π•• π•€π•’π•π•žπ• π•Ÿ π•’π•Ÿπ•• 𝕀𝕔𝕕𝕀𝕔𝕕𝕀𝕔𝕀 π•–π•˜π•˜ El salmΓ³ fumat i l’ou remenat Γ©s el BE…

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…ΏπŸ…΄ π•Šπ•žπ• π•œπ•–π•• π•€π•’π•π•žπ• π•Ÿ π•’π•Ÿπ•• π•€π•–π•žπ•€π•ž 𝕕 π•–π•˜π•˜ El salmΓ³ fumat i l’ou remenat Γ©s la MILLOR manera de comenΓ§ar un cap de setmana! Per als ous remenats vaig utilitzar la recepta gordongram de cuinar-los lentament i treure’ls del foc regularment. Tinc la sensaciΓ³ que estic fent una mica de viatge amb els meus ous remenats. Aquests ous remenats, perΓ², eren molt correctes! Tenien la cremositat perfecta que m’encanta dels ous remenats 🍳 Servits amb un acquired de suc de taronja fresc (amb trossos dins, sou uns fanΓ tics d’OJ?) Espero que hΓ giu passat un cap de setmana preciΓ³s! Els caps de setmana de 2 dies comencen a semblar una mica de lluita ara, m’he acostumat massa a fer un descans de three dies 🀣 NomΓ©s queden 2 setmanes mΓ©s per al nostre correct festiu, ja ho tenim! πŸ™ŒπŸ»

Related Articles

Back to top button