Idees per sopar

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ด ๐•Š๐•ž๐• ๐•œ๐•–๐•• ๐•ค๐•’๐•๐•ž๐• ๐•Ÿ ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•ค๐•”๐••๐•ค๐•”๐••๐•ค๐•”๐•ค ๐•–๐•˜๐•˜๐•ค Per al nostre esmorzar de Nadal preparo…

๐Ÿ†๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด ๐•Š๐•ž๐• ๐•œ๐•–๐•• ๐•ค๐•’๐•๐•ž๐• ๐•Ÿ ๐•’๐•Ÿ๐•• ๐•ค๐•–๐•ž๐•ค๐•ž ๐•• ๐•–๐•˜๐•˜๐•ค Per al nostre esmorzar del dia de Nadal vaig preparar salmรณ fumat i ous remenats amb massa mare acabada de fer a casa per a la meva famรญlia. Vaig utilitzar la recepta gordongram per als ous remenats i, DEFINITIVAMENT, รฉs el meu mรจtode preferit!! Aquest mรจtode triga una mica mรฉs de l’ordinary, ja que ho coeu uns segons, ho retireu del foc i desprรฉs repetiu fins que els ous estiguin gairebรฉ cuits. Quan els ous eren a punt, els vaig treure del foc i vaig afegir un parell de cullerades de Crรจme Fraรฎche i els va fer molt cremรณs i luxosos! Tambรฉ vaig afegir cibulet picat un cop els ous estiguessin cuits i hello vaig afegir una mica de microverdures a cada plat. Estava molt content material amb aquest plat i sincerament me’l menjaria cada dia per esmorzar si poguรฉs ๐Ÿ˜‹ ๐—˜๐—ป๐—ท๐—ผ๐˜† Valoraciรณ: 9/10

Related Articles

Back to top button