Idees per sopar

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…΄ 𝔹𝕖𝕖𝕗 π•‚π•–π•–π•žπ•’ Γ‰s una mica estrany tenir ganes, perΓ² he tingut moltes ganes…

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…ΏπŸ…΄ 𝔹𝕖𝕖𝕗 π•‚π•–π•–π•žπ•’ Γ‰s una mica estrany tenir ganes, perΓ² fa poc que tinc ganes d’un keema de vedella! Vaig descobrir el keema de vedella quan estΓ vem fent un hola fresc fa un temps i em vaig enamorar! Vaig utilitzar la recepta ocadouk per a aixΓ²! Aquesta setmana hem fet la nostra primera botiga d’Ocado i al seu lloc internet tenen tones de receptes diferents. Em vaig trobar amb una recepta de Beef Keema i tenen un prΓ ctic botΓ³ “Compra els components” que fa que les coses siguin molt fΓ cils! De fet, vaig acabar fent la main half de la meva botiga d’aquesta manera! Tinc el costum de tenir la calor massa alta quan cuino coses i estic fent un esforΓ§ seriΓ³s per cuinar les coses a poc a poc i lentament, em vaig obligar a fer-ho amb aquest menjar i va valdre molt la pena! Les espΓ¨cies no sΓ³n massa dominants en aquest plat, estan presents en l’equilibri perfecte! Substances 2 cullerades de curri en pols Β½ culleradeta de bitxo en pols 1 cullerada d’oli vegetal 1 cullerada de ghee four grans d’all a rodanxes Β½ culleradeta de pasta de gingebre 1 ceba mitjana tallada a rodanxes 500 g de vedella picada 1 llauna de tomΓ quets picats 30 g de sal grega 30 g de sal fresca picada 2 iogurts zero g pΓ¨sols congelats 2 llimes, 1 suc i 1 tallat a rodanxes 200 g d’arrΓ²s basmati 1 pa naan d’all 2 cullerades de raita, per servir πŸ₯˜ Afegiu el curri i els bitxos en pols a una paella gran i les torrades seques a foc fort durant 2 minuts. Retirar de la paella i reservar. πŸ₯˜ A la mateixa paella (no cal netejar-la), a foc mitjΓ , afegiu-hi l’oli, el ghee, l’all, la pasta de gingebre, les espΓ¨cies torrades i la ceba i sofregiu durant 5 minuts. πŸ₯˜ Afegiu la picada de vedella i daureu-ho durant 5 minuts, desprΓ©s afegiu-hi els tomΓ quets en conserva, la meitat del coriandre picat, la sal marina, el iogurt, els pΓ¨sols i el suc d’1 llima i barregeu-ho bΓ©. ReduΓ―u el foc al mΓ­nim, deixeu-ho coure a foc lent i reduΓ―u durant 15 minuts. πŸ₯˜ Mentre el keema bull a foc lent, afegiu l’arrΓ²s basmati a una cassola amb aigua bullint salada, tapeu-ho i deixeu-ho coure durant 10-15 minuts o fins que els grans estiguin tendres, desprΓ©s retireu-los del foc i escorreu-los. πŸ₯˜ Serviu el keema amb l’arrΓ²s cuit, el coriandre restant, el naan d’all, la raita i els talls de llima. π—˜π—»π—·π—Όπ˜†! ValoraciΓ³: 8/10

Related Articles

Back to top button