Idees per sopar

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…΄ β„π• π•žπ•–π•žπ•’π••π•– β„™π•šπ•”π•š π•¨π•šπ•₯𝕙 π•Žπ•šπ•£π•šπ•”π•š π•šπ•” ℙ𝕖𝕀π•₯𝕠 Aquesta ha de ser la millor pasta al pesto…

πŸ†πŸ…΄πŸ…²πŸ…ΈπŸ…ΏπŸ…΄ β„π• π•žπ•–π•žπ•’π••π•– β„™π•šπ•”π•š π•¨π•šπ•₯π• π•žπ•–π•žπ•’π••π•– β„™π•šπ•”π•š π•¨π•šπ•₯π• π•žπ•–π•žπ•’π••π•– π•π•šπ•” ℙ𝕖𝕀π•₯𝕠 Aquest ha de ser el millor plat de pasta al pesto que he tastat mai! Quan la meva germana va venir l’altre cap de setmana, va portar molt amablement un pot de pesto d’all salvatge que havia fet! El pesto period tan deliciΓ³s que vaig pensar que nomΓ©s una mica de pasta casolana ho complementaria. Vaig fer pici o “pasta de cuc”, que Γ©s un dels meus preferits perquΓ¨ Γ©s molt senzill. Podeu trobar la recepta que vaig fer servir tornant a la meva publicaciΓ³ de Pici Cacio e Pepe de principis d’any. Si no teniu cap pla per aquest cap de setmana, potser considereu visitar els vostres boscos locals per buscar all salvatge, Γ©s tan deliciΓ³s i versΓ til que hello trobareu tones d’usos! πŸ˜‹

Related Articles

Back to top button